Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Apple: Πατέντα για οθόνη που δεν σπάει σε πτώσεις.

Τελικά η πολυσυζητημένη επικάλυψη από ζαφείρι δεν μπήκε στα iPhone 6 για να κάνει την οθόνη τους πιο ανθεκτική, όμως η Apple ετοιμάζει κάτι άλλο για να προστατέψει την οθόνη του iPhone από πτώσεις. Συνήθως, όταν σου πέσει το κινητό από τα χέρια το μόνο που μπορείς να κάνει είναι να εύχεσαι να μην πέσει με την οθόνη και να σπάσει.

Αυτό θέλει να αποφύγει η Apple στα μελλοντικά iPhones πατεντάροντας έναν μηχανισμό που μέσω ενσωματωμένων αισθητήρων που έχει το κινητό, θα αντιλαμβάνεται πότε πέφτει. Όταν αντιληφθεί ότι πέφτει, θα υπάρχουν κάποια αναδιπλούμενα tabs γύρω από την οθόνη, τα οποία στην περίπτωση που η οθόνη πέσει προς το έδαφος, θα απορροφούν τους κραδασμούς. Επομένως το γυαλί θα επιβιώσει.


Το θετικό είναι ότι η συγκεκριμένη πατέντα ίσως να μην χρειαστεί νέα τεχνολογία, καθώς στα περισσότερα κινητά υπάρχουν αισθητήρες ικανοί να αντιληφθούν την πτώση, όπως επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο. Υποθέτουμε ότι είναι απλά θέμα βαθμονόμισης για να εντοπίσει το κινητό πότε πέφτει.

Ωστόσο, να πούμε ότι πρόκειται απλά για πατέντα που δεν γνωρίζουμε αν θα εφαρμοστεί ποτέ από την Apple. H πατέντα θα ήταν πράγματι χρήσιμη, αλλά τα tabs περιμετρικά της οθόνης, δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικά.

http://techblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα