Τα Νέα μας

Διαγωνισμός για χρηματοδότηση ταινιών μικρού μήκους

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και ο OTE TV, προσκαλούν σεναριογράφους και σκηνοθέτες να καταθέσουν τα σενάριά τους σε ανοικτό διαγωνισμό για την παραγωγή Ταινιών Μικρού Μήκους. Η διάρκεια της τελικής ταινίας θα πρέπει να είναι μεταξύ 8 και 15 λεπτών.
Η καταληκτική ημερομηνία για τις προτάσεις είναι η 22η Νοεμβρίου 2015.Οι δύο ταινίες που θα προχωρήσουν σε παραγωγή, θα λάβουν το ποσό των 15.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, η κάθε μία.

 Οι αιτήσεις πρέπει να περιλαμβάνουν:
 • Σενάριο στην ελληνική γλώσσα: word ή pdf, με αρίθμηση σελίδων, σε κανονικό format σεναρίου (γραμματοσειρά Courier New, μέγεθος γραμμάτων 12, διάστιχο μονό).
 • Βιογραφικό του σεναριογράφου και σκηνοθέτη (εάν δεν είναι το ίδιο πρόσωπο), παραγωγού (εφόσον υπάρχει), καθώς και links για προηγούμενες δουλειές (εάν υπάρχουν).
 • Όνομα, email και τηλέφωνο, του σεναριογράφου/σκηνοθέτη.
 • Λίστα άλλων συντελεστών ή συμπαραγωγών, εάν ήδη υπάρχουν.
 • Ύψος προϋπολογισμού, επιθυμητή ημερομηνία έναρξης και διάρκεια γυρισμάτων.
 • Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία κρίνεται απαραίτητη (δεν πρέπει να ξεπερνά τις 300 λέξεις).
  Οι προτάσεις κατατίθενται ΜΟΝΟ σε ηλεκτρονική μορφή, στο ffshortfilmfund@gmail.com, μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 22 Νοεμβρίου 2015.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν την πλήρη διαδικασία και τους όρους του διαγωνισμού στο  www.blog.hellenicfilmacademy.gr


http://www.sofokleousin.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates