Τα Νέα μας

Τιμαλφή, κοσμήματα και αντίκες της γιαγιάς υποχρεωτικά στο πόθεν έσχες.

Αλλάζει το καθεστώς που διέπει το απαραβίαστο των θυρίδων αλλά και τα αποκτήματα που κρατάμε στα σπίτια μας. Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που έχει καταρτίσει η κυβέρνηση και συγκεκριμένα το υπ. Δικαιοσύνης και έχει αποσταλεί στους δανειστές για έγκριση μπαίνει τέλος στο άβατο για τις θυρίδες, αλλά και για τα φυλασσόμενα ... εκτός τραπεζών σε σπίτια και λοιπές κρυψώνες.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα της Realnews θα πρέπει να δηλώνονται στο πόθεν έσχες χρήματα, αντικείμενα αξίας, τα περιεχόμενα των θυρίδων σε τράπεζες και ιδρύματα εσωτερικού και εξωτερικού αλλά και τα εκτός πιστωτικών ή άλλων ιδρυμάτων φυλασσόμενα μετρητά, τιμαλφή και πολύτιμα είδη, πολύτιμα μέταλλα ή πολύτιμοι λίθοι.

Τα μετρητά που βρίσκονται στο σπίτι θα πρέπει να δηλώνονται αν ξεπερνούν τα 15. 000 ευρώ και τα τιμαλφή - κοσμήματα και αντίκες της γιαγιάς  αν ξεπερνούν τα 30.000, ανά οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα τραπεζικά ισχύοντα, «κάθε θυρίδα θησαυροφυλακίου αποτελεί προσωπικό χώρο του μισθωτή της και είναι απαραβίαστη, τόσο από την τράπεζα όσο και από κάθε τρίτο».

http://www.sofokleousin.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates