Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Τιμαλφή, κοσμήματα και αντίκες της γιαγιάς υποχρεωτικά στο πόθεν έσχες.

Αλλάζει το καθεστώς που διέπει το απαραβίαστο των θυρίδων αλλά και τα αποκτήματα που κρατάμε στα σπίτια μας. Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που έχει καταρτίσει η κυβέρνηση και συγκεκριμένα το υπ. Δικαιοσύνης και έχει αποσταλεί στους δανειστές για έγκριση μπαίνει τέλος στο άβατο για τις θυρίδες, αλλά και για τα φυλασσόμενα ... εκτός τραπεζών σε σπίτια και λοιπές κρυψώνες.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα της Realnews θα πρέπει να δηλώνονται στο πόθεν έσχες χρήματα, αντικείμενα αξίας, τα περιεχόμενα των θυρίδων σε τράπεζες και ιδρύματα εσωτερικού και εξωτερικού αλλά και τα εκτός πιστωτικών ή άλλων ιδρυμάτων φυλασσόμενα μετρητά, τιμαλφή και πολύτιμα είδη, πολύτιμα μέταλλα ή πολύτιμοι λίθοι.

Τα μετρητά που βρίσκονται στο σπίτι θα πρέπει να δηλώνονται αν ξεπερνούν τα 15. 000 ευρώ και τα τιμαλφή - κοσμήματα και αντίκες της γιαγιάς  αν ξεπερνούν τα 30.000, ανά οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα τραπεζικά ισχύοντα, «κάθε θυρίδα θησαυροφυλακίου αποτελεί προσωπικό χώρο του μισθωτή της και είναι απαραβίαστη, τόσο από την τράπεζα όσο και από κάθε τρίτο».

http://www.sofokleousin.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα