Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Σας αρέσει ο σκέτος καφές; Να το κοιτάξετε

Τα αποτελέσματα μιας έρευνας που διεξήγαγαν μελετητές του Πανεπιστημίου της Innsbruck της Αυστρίας έδειξαν ότι οι άνθρωποι που προτιμούν τον καφέ τους σκέτο, είναι πιθανό να παρουσιάσουν στο μέλλον κάποια μορφή ψυχασθένειας. 
Σύμφωνα με τη μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε 1.000 άτομα περίπου, οι πικρές γεύσεις σχετίζονται άμεσα με την αντικοινωνική συμπεριφορά, και εκτιμάται ότι όσοι  απολαμβάνουν τα ποτά και τα τρόφιμα με πικρή γεύση ενδεχομένως στο μέλλον α παρουσιάσουν χαρακτηριστικά που συνδέονται με την ψυχοπάθεια, το σαδισμό, το ναρκισσισμό ή το μακιαβελισμό. 

Πέρα από τον καφέ στην έρευνα χρησιμοποιήθηκαν επίσης ραπανάκια, σέλινο και τόνικ για να υπολογιστούν με μεγαλύτερη ακρίβεια οι ψυχωτικές τάσεις των συμμετεχόντων. 
Θύελλα αντιδράσεων έγειραν τα αποτελέσματα της προαναφερθείσας μελέτης, καθώς πολλοί είναι οι ερευνητές που επισημαίνουν πως αν διαβάσει κανείς την έρευνα, η λέξη «καφές» είναι γραμμένη μόνο πέντε φορές στις σαράντα σελίδες της μελέτης και οι ερευνητές δεν ρώτησαν καν τους υποψηφίους πώς πίνουν τον καφέ τους. 
Για να έχουν την ιδέα του «πικρού» ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να αξιολογήσουν τη γεύση του καφέ και άλλων τροφίμων και διαπίστωσαν ότι οι συμμετέχοντες διαφώνησαν μαζί τους σχετικά με το πόσο πικρά ήταν μερικά τρόφιμα, πράγμα εντελώς φυσικό καθώς δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια αντίληψη των γεύσεων. 
Παρά αυτήν την μεγάλη διαφωνία, οι ερευνητές διατήρησαν το σύστημα αξιολόγησης. 


http://www.sofokleousin.gr/medsin/index.1.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα