Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού στο "Ερρίκος Ντυνάν"

Με δωρεάν κλινικό έλεγχο στο πρότυπο Κέντρο Μαστού, διαγνωστικές  εξετάσεις σε προνομιακές τιμές και την οργάνωση ειδικής ημερίδας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, συμμετέχει το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center στις γενικότερες δράσεις που προγραμματίζονται τον Οκτώβριο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού (25 Οκτωβρίου). 
Παράλληλα, στο πλαίσιο των δράσεων της Κινητής Μονάδας Υγείας του ΕΝHC σχεδιάζεται ένα στοχευμένο πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων σε ανασφάλιστες ή άπορες γυναίκες, σε συνεργασία με Δήμους του Λεκανοπεδίου.


Ειδικότερα το ENHC, έως το τέλος Οκτωβρίου, προσφέρει στο γυναικείο κοινό: 
  •  Ψηφιακή μαστογραφία στη προνομιακή τιμή των 30 ευρώ
  • Ψηφιακή μαστογραφία και υπέρηχο μαστών στη προνομιακή τιμή των 50 ευρώ.
  • Σε όσες κυρίες το επιθυμούν δωρεάν κλινική εξέταση, κατόπιν ραντεβού
Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας,  210  69 72 052, 210 69 72 053, 210 69 72 054 κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή από 08.00 - 15.00), καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση, aspanou@dunant.gr.     

Επίσης, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΕΝΗC,  προγραμματίζονται δράσεις και προγράμματα που απευθύνονται σε λιγότερο ευνοημένους συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα υγείας για κοινωνικούς, οικονομικούς ή άλλους λόγους. Συγκεκριμένα θα προσφερθούν εντός του Οκτωβρίου, δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες σε 50 ανασφάλιστες ή άπορες γυναίκες που θα υποδειχθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του ENHC σε συνεργασία με δήμους και άλλους φορείς. Αντίστοιχες δράσεις της Κινητής Μονάδας Υγείας ΕΝΗC σχεδιάζονται σε συνεργασία με δήμους του Λεκανοπεδίου και για  τους προσεχείς μήνες.  

Για την σφαιρική ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πρόληψη, την αντιμετώπιση της ασθένειας, την αποκατάσταση και την ψυχο-κοινωνική στήριξη των ασθενών με καρκίνο του μαστού, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο του ΕΝΗC (ώρες  10.30 - 13.30) θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική Ημερίδα με συντονιστή τον κ. Αθανάσιο Πολυχρόνη, Δ/ντή του Κέντρου Μαστού και τομεάρχη Χειρουργικού του ΕΝHC και την συμμετοχή των κ.κ. Ιωάννη Μπίτζου, Δ/ντή Τμήματος Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής ΕΝΗC, Βασίλη Παπαδόπουλου, Δ/ντή Ακτινοδιαγνωστικού ENHC, Αθανάσιο Αναγνωστόπουλο, Δ/ντή Β’ Παθολογικού-Ογκολογικού Τμήματος ΕΝΗC, Δρακούλη Γιαννουκάκου, Δ/ντή Ερευνών στο Εργαστήριο Μοριακής Διαγνωστικής του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Αντώνη Χαρλαύτη, Δ/ντή Τμήματος Μαστού, Χειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου «΄Αγιος Σάββας», Ηλία Λάππα, Δ/τνή Β΄ Τμήματος Μαστού Νοσοκομείου «΄Αγιος Σάββας», καθώς και της κυρίας Ευφροσύνης Χατζάκη, προϊσταμένης της Κοινωνικής Υπηρεσίας ΕΝΗC. 
Παρεμβάσεις στην ημερίδα θα κάνουν η αντιπρόεδρος της οργάνωσης «Άλμα Ζωής», κυρία Ελευθερία Κούρεντα και επιστημονικοί συνεργάτες της οργάνωσης, που  πραγματοποιεί ένα πολυεπίπεδο έργο για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και την στήριξη των γυναικών που βρίσκονται αντιμέτωπες με τη νόσο.

http://www.sofokleousin.gr/medsin/index.1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα