Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

SOS για τις ΜΕΘ λόγω λήξης των συμβάσεων Νοσηλευτών του ΚΕΕΛΠΝΟ

Άμεσος είναι ο κίνδυνος για τη στελέχωση των μονάδων εντατικής θεραπείας λόγω της εκπνοής των συμβάσεων των Νοσηλευτών ΜΕΘ του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας, με σημερινή της επιστολή, στέλνει αυστηρή προειδοποίηση για τον κίνδυνο κλεισίματος κλινών ΜΕΘ, καθώς εκπνέουν οι συμβάσεις των Νοσηλευτών μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι οποίοι στελεχώνουν τις μονάδες.
Εκτός των 20 που ήδη έχουν αποχωρήσει, άλλοι 150 νοσηλευτές πρόκειται να φύγουν άμεσα λόγω λήξης της σύμβασής τους, κάτι που θα οδηγήσει μοιραία στην αύξηση του αριθμού των ανενεργών κλινών ΜΕΘ.
Αναλυτικά, στην επιστολή της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας αναφέρεται:
Δια της παρούσης, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για το επικείμενο κλείσιμο πολλών κλινών ΜΕΘ, μιας και από την 1η του Οκτώβρη έχει αρχίσει η εκπνοή των συμβάσεων των Νοσηλευτών που διατέθηκαν μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ στις εν λόγω μονάδες. Ήδη 20 νοσηλευτές έχουν περάσει την πόρτα της εξόδου, σύμφωνα με σημερινή πληροφόρηση από το γραφείο προσωπικού του ΚΕΕΛΠΝΟ, και μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα θα αποχωρήσουν και οι υπόλοιποι 150. 
Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας, έχει από καιρό προειδοποιήσει όλους τους αρμόδιους για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για τη δημόσια υγεία η λήξη των συμβάσεων των εν θέματι νοσηλευτών, μιας και δεκάδες κλίνες μοιραία θα κλείσουν, μεγαλώνοντας τον ήδη μεγάλο αριθμό των ανενεργών κρεβατιών των μονάδων εντατικής θεραπείας.


http://www.sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα