Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Εκδηλώσεις για το AIDS στη Θεσσαλονίκη.

Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεσσαλονίκης για 15η συνεχόμενη χρονιά οργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της 1ης Δεκεμβρίου 2015 – Παγκόσμιας Ημέρας AIDS στην πόλη της Θεσσαλονίκης.  

Φέτος η ενημερωτική παρέμβαση θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Δ/νσης Δημ. Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμο Θεσσαλονίκης, τη συλλογικότητα HOMOphonia-Thessaloniki Pride, το Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» και το Thess-CHECKPOINT. 

Τις δράσεις θα στηρίξουν με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή τους οι φοιτητές τους Τμήματος Νοσηλευτικής του Α.ΤΕ.Ι. Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η ΜΚΟ «Κέντρο Ζωής». 

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας AIDS, την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015, θα υλοποιηθούν στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αριστοτέλους σειρά εκδηλώσεων που έχουν ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού της πόλης και των επισκεπτών της σε θέματα που αφορούν στο HIV/AIDS.

Έντυπο ενημερωτικό υλικό, προφυλακτικά και gadgets θα διανέμονται καθ'  όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015 στις 19:30 στην Πλατεία Αριστοτέλους (μπροστά από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον») θα πραγματοποιηθεί η αφή κόκκινων κεριών που θα σχηματίζουν το κόκκινο κορδελάκι (red ribbon), διεθνές σήμα ευαισθητοποίησης για το AIDS.

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από σειρά εκδηλώσεων (Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, DJ κ.α.)

Επιπλέον, φέτος για πρώτη φορά, προγραμματίζεται η αποτύπωση του red ribbon με laser στον Λευκό Πύργο κατά τις απογευματινές ώρες( 17:00 έως 00:00) της Τρίτης 1ης Δεκεμβρίου και ομάδα εθελοντών με κόκκινα άνορακ θα σχηματίσουν ανθρώπινη αλυσίδα.

Επιπροσθέτως, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, υπό την αιγίδα του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. θα γίνει θεατρικό δρώμενο στην κεντρική σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου του Κ.Θ.Β.Ε., με θέμα  την οροθετικότητα και τις ζωές των ανθρώπων που ζουν με τον ιό του HIV.


http://www.sofokleousin.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα