Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Ηλεκτρονικές διασταυρώσεις για όσους δεν πέρασαν από ΚΤΕΟ.

Μέχρι τις αρχές του 2016 αναμένεται να έχει περάσει από τη Βουλή ειδική νομοθετική ρύθμιση που θα ορίζει τη διαδικασία ηλεκτρονικών διασταυρώσεων αλλά και την επιβολή των προστίμων στα οχήματα που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ.

Η πρώτη ηλεκτρονική διασταύρωση θα πραγματοποιηθεί το αργότερο έως τις 15 Ιανουαρίου του επόμενου έτους και οι κάτοχοι των οχημάτων που δεν τα έχουν περάσει από ΚΤΕΟ θα επιβαρυνθούν από το πρόστιμο των 150 ευρώ μέσω Taxisnet.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηλεκτρονική διασταύρωση ώστε να διαπιστωθεί ο αριθμός των αυτοκινήτων που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ θα πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο, οπότε ο δεύτερος ηλεκτρονικός έλεγχος αναμένεται να διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2016.

'Όσον αφορά στον αριθμό των οχημάτων που αυτή τη στιγμή φαίνεται στο σύστημα πως δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ, οι απόψεις διίστανται καθώς στελέχη του υπουργείου εκτιμούν πως ανέρχονται σε περίπου 1 εκατ. οχήματα ενώ σύμφωνα με στελέχη από την αγορά των ΚΤΕΟ ο αριθμός τους αγγίζει τα 2 εκατ. οχήματα.

Πάντως μέχρι τις 30 Νοεμβρίου καλούνται να περάσουν από Τεχνικό 'Ελεγχο τα οχήματα που δεν έχουν περάσει από 30/6/14 έως 31/12/2014, καταβάλλοντας το μισό πρόστιμο εκπρόθεσμου ελέγχου.

Η κίνηση στα ΚΤΕΟ όλης της χώρας κυμαίνεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα και τα στελέχη της αγοράς φοβούνται πως θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στα τέλη Δεκεμβρίου, που εκπνέει το πρόγραμμα εκπρόθεσμων ελέγχων με μειωμένο πρόστιμο.

http://www.sofokleousin.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα