Τα Νέα μας

Ατημέλητες μπούκλες: Φτιάξ' τες μόνη σου σε 5 βήματα!

Μπορεί όλον τον χειμώνα και στις αρχές της άνοιξης να προτιμούσες τα μαλλιά σου ίσια, αλλά όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία σου φαίνεται αρκετά δύσκολο να χρησιμοποιείς καθημερινά την πρέσα ισιώματος. 

Ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις κάτι πιο απλό, αλλά εξίσου μοντέρνο. Τι θα έλεγες να φτιάξεις μόνη σου σε 5 βήματα τις πιο ξεχωριστές επιμελώς ατημέλητες μπούκλες;

1. Χρησιμοποίησε ένα προϊόν styling σε στεγνά μαλλιά
Προτίμησε έναν αφρό που θα απλώσεις σε όλα τα μαλλιά. Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με την ποσότητα. Μία χούφτα είναι αρκετή. Στη συνέχεια, ψέκασέ τα με νερό και άρχισε να κάνεις καλό μασάζ σε όλη την επιφάνεια.
2. Ώρα για σεσουάρ
Χρησιμοποίησε το σεσουάρ για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου και παράλληλα, χτένιζέ τα με τα δάχτυλά σου, κάνοντας ακανόνιστες κινήσεις.
3. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά
Για να δείχνουν τέλειες οι άκρες στις μπούκλες σου, χρησιμοποίησε ένα σίδερο για τα μαλλιά.
4. Χρησιμοποίησε ένα spray διαμόρφωσης
Ψέκασέ το στα μαλλιά σου και στα δάχτυλά σου και στη συνέχεια, άρχισε να ξεμπερδεύεις τις μπούκλες που έχεις φτιάξει με το σίδερο, ώστε να δείχνουν πιο φυσικές.
5. Το τελευταίο βήμα
Τίναξε τα μαλλιά σου πίσω, στη συνέχεια μπροστά και στο τέλος άφησέ τα να πέσουν ξανά πίσω. Οι επιμελώς ατημέλητες μπούκλες σου είναι έτοιμες και σίγουρα, θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

http://joytv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates