Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Διανομή τροφίμων σε 6.000 άτομα στην Αθήνα.

Διανομή τροφίμων σε 6.000 άτομα θα πραγματοποιηθεί σήμερα από την Περιφερειακή Ενότητα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών στα εξής σημεία: Ζωγράφου, Βύρωνα, Γαλατσίου, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Καισαριανής, Ηλιούπολης και Δάφνης-Υμηττού.

Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα, βρεφικές τροφές), φρούτα, λαχανικά και νωπό κοτόπουλο.

Η δράση αποτελεί συνέχεια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Η Περιφερειακή Ενότητα ξεκίνησε την υλοποίηση του προγράμματος το Μάρτιο και θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση της υλοποίησης το Δεκέμβριο του 2016.

«Είναι επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση όλων μας η στήριξη τους και κυρίως, των παιδιών, των ηλικιωμένων και των ανέργων, με όρους ανθρωπιάς, γιατί κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος του στην κρίση» υπογραμμίζει η αντιπεριφερειάρχης Ερμίνα Κυπριανίδου. Σύμφωνα με την κ. Κυπριανίδου οι διανομές τροφίμων θα συνεχιστούν σε τακτική βάση, ενώ παράλληλα οι δικαιούχοι του προγράμματος «θα λάβουν και συνοδευτικές υπηρεσίες, ο καθορισμός των οποίων βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης, προκειμένου να εντοπιστούν οι πραγματικές ανάγκες κάθε οικογένειας και να προσφερθούν στοχευμένες υπηρεσίες».

http://www.sofokleousin.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα