Τα Νέα μας

Διανομή τροφίμων σε 6.000 άτομα στην Αθήνα.

Διανομή τροφίμων σε 6.000 άτομα θα πραγματοποιηθεί σήμερα από την Περιφερειακή Ενότητα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών στα εξής σημεία: Ζωγράφου, Βύρωνα, Γαλατσίου, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Καισαριανής, Ηλιούπολης και Δάφνης-Υμηττού.

Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα, βρεφικές τροφές), φρούτα, λαχανικά και νωπό κοτόπουλο.

Η δράση αποτελεί συνέχεια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Η Περιφερειακή Ενότητα ξεκίνησε την υλοποίηση του προγράμματος το Μάρτιο και θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση της υλοποίησης το Δεκέμβριο του 2016.

«Είναι επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση όλων μας η στήριξη τους και κυρίως, των παιδιών, των ηλικιωμένων και των ανέργων, με όρους ανθρωπιάς, γιατί κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος του στην κρίση» υπογραμμίζει η αντιπεριφερειάρχης Ερμίνα Κυπριανίδου. Σύμφωνα με την κ. Κυπριανίδου οι διανομές τροφίμων θα συνεχιστούν σε τακτική βάση, ενώ παράλληλα οι δικαιούχοι του προγράμματος «θα λάβουν και συνοδευτικές υπηρεσίες, ο καθορισμός των οποίων βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης, προκειμένου να εντοπιστούν οι πραγματικές ανάγκες κάθε οικογένειας και να προσφερθούν στοχευμένες υπηρεσίες».

http://www.sofokleousin.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates