Τα Νέα μας

Δωρεάν εξετάσεις μαστού και υπερηχογράφημα μαστών στο DYO Forum.

Δωρεάν εξετάσεις μαστού καθώς και υπερηχογράφημα μαστών για όσες κυρίες θα το επιθυμούν, θα πραγματοποιούνται στις 16 και 17 Απριλίου κατά τη διάρκεια του συνεδρίου DYO Forum Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά. 

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ ) η οποία συμμετέχει στο DYO Forum θα πραγματοποιήσει Επιστημονική Ημερίδα υπό την αιγίδα της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας (SIS), ο Πρόεδρος της οποίας καθηγητής κ. Alexander Mundinger θα είναι ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές. 

Η Ημερίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Καθηγητού-Ακαδημαϊκού Δημητρίου Τριχοπούλου και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου στις 09.30 στην αίθουσα «Prolipsi» του Εκθεσιακού Κέντρου Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Κορυφαίοι επιστήμονες θα αναλύσουν όλες τις παραμέτρους για τον καρκίνο του μαστού, τη διάγνωση και τις ενδεικνυόμενες θεραπευτικές προσεγγίσεις, τις προσπάθειες αποκατάστασης, την ψυχοκοινωνική διάσταση της ασθένειας, όπως επίσης και τις ενδεικνυόμενες αισθητικές παρεμβάσεις.

Ομιλητές στην Ημερίδα θα είναι επίσης, η Kαθηγήτρια κ. Παγώνα Λάγιου, η Αν. Kαθηγήτρια κ. Ανδρονίκη Λάσκα, η Επ. Καθηγήτρια και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας κ. Λυδία Ιωανίδου – Μουζάκα, ο καθηγητής κ. Χρήστος Λιονής, οι ιατροί κ. κ. Μιχαήλ Αγγελόπουλος, Δημήτριος Χάψας και Νεκταρία Λαμπρινάκη-Καλαμάτα, καθώς και η ψυχολόγος κ. Κωνσταντίνα  Χρονοπούλου.

http://www.sofokleousin.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates