Θηλυκό.net το Θηλυκό e-περιοδικό

Coming Soon

Facebook / Twitter / Instagram

Facebook
Twitter
Instagram

Copyright © Θηλυκό.net | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com
Από το Blogger.

Ακολουθήστε μας στο Fαcebook


.
.

Τα Νέα μας

.

Ο Καιρός Τώρα

Διαβάστε για


.
.
.

Μηνιαίο Ωροσκόπιο


Δημοφιλή

Ad unit

Κορυφώνονται οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις Στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά

Κορυφώνονται οι αποκριάτικες γιορτές για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών, οι οποίες διοργανώνονται στο πλαίσιο των Αποκριάτικων εκδηλώσεων  του Δήμου Πειραιά.
Τα παιδιά με τους γονείς τους, ψυχαγωγούνται στους χώρους των  Βρεφονηπιακών Σταθμών και μπαίνουν στο πνεύμα του Καρναβαλιού, με πληθώρα χαρούμενων αποκριάτικων δραστηριοτήτων.

Στις εκδηλώσεις, οι οποίες ξεκίνησαν στις 16/2/2017 και θα ολοκληρωθούν στις 24/2/2017, συμμετέχουν 800 παιδιά από τους 20 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και το 4ο Κέντρο Φιλοξενίας του Δήμου Πειραιά.


Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κυρία Χαραλαμπία Ζηλάκου, τόνισε: "Ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Αποκριά, δεν θα μπορούσε να μην δώσει έμφαση στην  ψυχαγωγία των παιδιών που φιλοξενούνται στους Βρεφονηπιακούς μας σταθμούς. Μια από τις πιο όμορφες στιγμές ως Υπεύθυνη για τους Βρεφονηπιακούς μας σταθμούς, είναι οι εκδηλώσεις που διοργανώνουμε για τα υπέροχα παιδιά μας. Κι αυτό γιατί γεμίζουμε όλοι αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον, βλέποντας τα χαρούμενα πρόσωπα των μικρών μας φίλων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον  Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, ο οποίος στηρίζει πάντα πρωτοβουλίες που προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά μας,  καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων από τη Διεύθυνση Βρεφονηπιακών Σταθμών". 


http://www.typospor.gr/2017/02/blog-post_37.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε Ακόμα