Τα Νέα μας

Η άρση βαρών της ΑΕΚ έκανε πράξη την δημιουργία ομάδας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα!

Η άρση Βαρών της ΑΕΚ και η ORIGINAL Εξαρχείων έκαναν πράξη την ομάδα προσφύγων από ασυνόδευτα προσφυγόπουλα. Εχθές στην Αθήνα βρέθηκε αντιπροσωπεία του τμήματος άρσης βαρών της ΑΕΚ και της ORIGINAL Εξαρχείων, στη στέγη ασυνόδευτων προσφυγόπουλων PRAKSIS και έκαναν πράξη αυτά που άλλοι αδιαφορούν και δεν τολμούν.
Την επόμενη εβδομάδα οι νέοι μας αθλητές ξεκινούν προπόνηση με στόχο  τη νέα πνοή στα σχέδια των παιδιών και πάνω από όλα το πρωτάθλημα προσφύγων που διοργανώνει η ΕΟΑΒ.Ο έφορος Νίκος Καραμπουρνιωτης δήλωσε »Ήταν πολύ συγκινητικό το όλο σκηνικό εχθές, σε έναν πολύ φιλόξενο χώρο με καταπληκτικούς ανθρώπους που προσφέρουν τεράστια αγάπη σε αυτά τα παιδιά. Θα ήθελα όμως επίσης  να ευχαριστήσω τους δικούς μας ανθρώπους από την ORIGINAL Εξαρχείων που από την ίδρυση μας είναι ο μοναδικός σύνδεσμος οπαδών που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει σε κάθε προσπάθεια και μας δίνει κουράγιο και δύναμη. Η συμβολή τους στη χθεσινή ημέρα ήταν δυνατή και υπάρχει μέλλον. Οι οπαδοί της ΑΕΚ για άλλη μια φορά μέσω των Εξαρχείων έδειξαν το ανθρώπινο τους πρόσωπο όχι με λογία αλλά με έργα»
Η πρωτοβουλία «PRAKSIS Π» αναφέρεται στη λειτουργία των Κέντρων Φιλοξενίας με στόχο την παροχή στέγασης και εξειδικευμένες υπηρεσίες για τους ασυνόδευτους ανηλίκους.
Τα Κέντρα φιλοξενίας για Ασυνόδευτους Ανηλίκους στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θηλυκό.net Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Από το Blogger.
Published By Gooyaabi Templates